Aad de Mos voorspelt Ajax-PSV: "Dat lijkt me niet zo moeilijk"

Zondagmiddag spelen Ajax en PSV de finale van de TOTO KNVB Beker. De generale repetitie in de competitie werd door PSV gewonnen (3-0). De Mos verwacht een herhaling van het Eredivisieduel.

"Ajax zal proberen beter voor de dag te komen dan afgelopen weekend", begint De Mos bij Soccernews. "Dat lijkt me niet zo moeilijk, want slechter kan het bijna niet. Ik denk dat PSV favoriet is en de wedstrijd gaat winnen."

De oud-trainer van beide ploegen denkt niet dat de Amsterdammers in een week veel beter zijn geworden. "Ajax kan dat bijna niet herstellen, een selectie van middelmaat", noemt De Mos. "Het zijn allemaal eenlingen op het veld, het is geen team en grote wedstrijden winnen is het hele seizoen al een probleem geweest voor Ajax."

Het resultaat van vorige week werkt in Eindhoven juist stimulerend. "Ik denk dat PSV zoveel vertrouwen heeft getankt uit die wedstrijd hier in Eindhoven door 3-0 te winnen, dat ze die lijn doortrekken naar de bekerfinale in De Kuip. Als ik zou moeten gokken zou ik mijn centen op PSV zetten", besluit De Mos, die voor een kleine 1-0 overwinning gaat.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 33 52 82
2 PSV 33 48 72
3 Ajax 33 50 69
4 AZ 33 34 67
5 FC Twente 33 37 61
6 Sparta Rotterdam 33 18 56
7 FC Utrecht 33 4 51
Bekijk de hele stand