'Actie Jade Anne hint op mogelijke transfer van Kenneth Taylor'

Kenneth Taylor
Kenneth Taylor Foto: © Pro Shots

De geruchten van een mogelijke overstap naar Napoli door Kenneth Taylor nemen toe. Ook een actie van zijn vriendin Jade Anna van Vliet zou kunnen duiden op een verhuizing naar Italië.

Het Instagram-account Reality FBI meldt op basis van meerdere bronnen dat Jade Anna haar huis in Heemskerk heeft laten taxeren. Dat kan betekenen dat ze haar huis gaat verkopen. Dat zou weer in verband kunnen staan met de mogelijke overgang naar Napoli van haar vriend. Volgens De Telegraaf is een vertrek van Taylor bij Ajax echter onbespreekbaar. Technisch Directeur ziet voor de voetballer een belangrijke rol bij Ajax het komende seizoen.

Taylor brak in het seizoen 2021/22 door bij de eerste selectie van Ajax. Daarop besloot de club om geen vervanger te halen voor de vertrokken Ryan Gravenberch. Dit leverde hem een selectie op voor het WK in Qatar van 2022. Dit seizoen was het een wisselvallig seizoen voor de Ajacied. Hij werd regelmatig door het eigen publiek uitgefloten maar hij lijkt de laatste weken weer in vorm te zijn.

Lees meer:
0 reacties