Afellay over duel van zondag: "Wens Ajax een prettige wedstrijd"

Ibrahim Afellay lacht bij Studio Voetbal
Ibrahim Afellay lacht bij Studio Voetbal Foto: © Screenshot Studio Voetbal

Aankomende zondag staat het duel tussen Ajax en Feyenoord op de rol. De Amsterdammers, die volledig uit vorm zijn, komen bij een verliespartij al op 10 punten achterstand te staan.

Ibrahim Afellay, analist bij Studio Voetbal, heeft ook geen goed woord over voor het spel dat Ajax op dit moment laat zien. Over Feyenoord is hij wel te spreken, zo liet hij zondagavond weten. "Ook dit jaar is het gewoon weer intens genieten van Feyenoord. Zelfs met een voorsprong van 3-0 zie je Slot zijn team naar voren dirigeren om de druk er volop op te houden, dat is geweldig om te zien", vertelt de oud-speler van onder meer FC Barcelona.

Voor het eerst in jaren gaat Feyenoord als favoriet de klassieker in, zo stelt de ook aangeschoven Pierre van Hooijdonk. Affelay is het daarmee eens en geeft een duidelijke statement af over de kansen van de Amsterdammers. "Met de vorm waarin Feyenoord verkeert, met zijn flitsende aanvallers en geweldige positiespel, dan wens ik Ajax een prettige wedstrijd", besluit Afellay.

Lees meer:
0 reacties