Ajacied maakt indruk op Ohio bij Jong Oranje: "Real of Barcelona"

Noah Ohio
Noah Ohio Foto: © Pro Shots

Noah Ohio is onder de indruk van Jorrel Hato. Hij denkt dan ook dat de verdediger een glansrijke carrière tegemoet gaat.

De spits begint door ook een talent van PSV te complimenteren. Hij is namelijk onder de indruk van Isaac Babadi. “Zijn zelfvertrouwen, aan de bal en hoe hij de bal behandelt..." In deze interlandperiode speelt Babadi echter wel bij Oranje onder 19 in plaats van bij Jong Oranje.

Ook weet Ohio goed te herinneren wat het eerste is wat hij zag van Babadi. “Dat waas toen hij de bal chipte in De Kuip (in de strijd om de Johan Cruijff Schaal aan het begin van dit seizoen, red.): dat was echt mooi. Daarna zie je hem ook hier: hoe hij de bal aanneemt en de dribbels zoekt in de één-tegen-één... Soms dribbelt hij nog te veel, maar dat komt nog."

Hij is dus ook onder de indruk van Ajacied Jorel Hato. “Daar hoef ik niet veel over te zeggen. Als je zo speelt, op zeventien- en achttienjarige leeftijd bij Ajax... Ik zeg tegen hem: Real Madrid of Barcelona moet het doel zijn. Als hij dat niet haalt, vind ik dat hij het niet goed heeft gedaan", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties