Ajacied op Italiaanse voorpagina: 'Serie A-club geïnteresseerd'

Perr Schuurs hoeft ook het komende seizoen niet op al te veel speelminuten te rekenen in Amsterdam. De verdediger staat, mede hierdoor, in de belangstelling van diverse clubs en haalt nu in Italië zelfs de voorpagina.

Het Italiaanse Torino zou namelijk volgens Tuttosport geïnteresseerd zijn in de blonde verdediger. De Italianen zou zelfs al vertegenwoordigers van de club naar Amsterdam hebben gestuurd om aan een deal met Ajax te werken. De Limburgse verdediger maakte al op heel jonge leeftijd indruk in het shirt van Fortuna Sittard en was op zijn 17e al aanvoerder van de club. Hij stapte over naar Ajax, maar wist in Amsterdam nooit een onbetwiste basisspeler te worden. Desondanks kwam hij namens Ajax, tot nu toe, tot 90 officiële wedstrijden, waarin hij drie keer trefzeker was.

Perr Schuurs vandaag op de voorpagina van @tuttosport . Vertegenwoordigers van Torino vliegen naar Amsterdam om de deal te sluiten. #Schuurs @TorinoFC_1906 #ajax pic.twitter.com/JQlJTaue6H — BalcioNL ⚽🇮🇹 (@balcio_nl) July 29, 2022

Lees meer: