'Ajax-aanvaller moet Haaland opvolgen bij Borussia Dortmund'

Haaland
Haaland Foto: © Pro Shots

Erling Haaland verkast komende zomer naar Manchester City en laat Borussia Dortmund achter zich. De Duitsers haalden met Karim Adeyemi al een nieuwe spits, maar zouden nog een aanvaller willen aantrekken.

Ajax-spits Sébastien Haller zou namelijk dé kandidaat zijn om de Noorste topspits op te volgen in Dortmund. Sport1 weet te melden dat de 27-jarige Ivoriaan voor ongeveer 35 miljoen euro mag vertrekken bij Ajax, dat woensdagavond kampioen van Nederland werd.

Haller kwam in januari 2021 bij Ajax, dat 22,5 miljoen euro voor hem betaalde aan West Ham United. De spits maakte, met name in de Champions League, dit seizoen indruk. In het miljardenbal was Haller elf keer trefzeker. In de Eredivisie is hij tot dusver goed voor 21 goals en 7 assists. Daarmee heeft Haller nu dus de interesse van Borussia Dortmund gewekt.

Dusan Tadic met de schaal

Ajax wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

Ajax is al kampioen, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij Vitesse. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van Ajax nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties