'Ajax aast op Braziliaanse buitenspeler van Bayer Leverkusen'

Paulinho in het shirt van Bayer Leverkusen
Paulinho in het shirt van Bayer Leverkusen Foto: © Pro Shots

Bayer Leverkusen zit achter Feyenoord-aanvaller Luis Sinisterra aan. De Colombiaan zou de opvolger moeten worden van Paulinho, die weer in de belangstelling staat van Ajax.

Dat Leverkusen achter Sinisterra aanzit, heeft dus alles te maken met de Ajax-interesse in Paulinho, zo weet Kicker te melden. De 21-jarige Braziliaan stond altijd te boek als een groot talent, maar sinds een zware kruisbandblessure heeft hij moeite om basisspeler in Leverkusen te blijven.

Doordat het contract van Paulinho doorloopt tot medio 2023 lijkt een verhuur niet bespreekbaar voor Bayer Leverkusen. Een transfer, met een eventuele terugkoopoptie, zou meer voor de hand liggen. De Duitsers lijken hun verlies te moeten nemen op de Braziliaan, aangezien de club in 2018 nog 18,5 miljoen euro betaalde voor Paulinho.

Dusan Tadic met de schaal

Ajax wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

Ajax is al kampioen, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij Vitesse. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van Ajax nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties