Ajax brengt commercieel nieuws: "Partnership verlengt tot 2030"

Het Ajax-logo op de Johan Cruijff ArenA
Het Ajax-logo op de Johan Cruijff ArenA Foto: © Pro Shots

Ajax en TUI hebben hun partnership wederom verlengd, zo meldt de club via de officiële website. Al sinds 2014 is de reisorganisatie aan de club verbonden, met deze deal is dat verlengd tot 2030.

Menno Geelen, commercieel directeur bij Ajax is erg content met de verlenging. "We zijn erg blij met deze langdurige verlenging met de grootste reisorganisatie van Nederland en de wereld", vertelt hij. "En we zijn TUI ook erg dankbaar voor dit vertrouwen. Ze zijn niet alleen al tien jaar een trouwe belangrijke partner maar verzorgen ook alle reizen die we met onze teams en zakelijke relaties ondernemen. De kwaliteit daarvan is enorm hoog, dat ervaren we zelf maar krijgen we ook terug van onze spelers en speelsters, de staf en relaties uit binnen- en buitenland."

"Met veel trots organiseren we al heel lang voor Ajax de reizen naar trainingskampen en Europese uitwedstrijden", gaat Arjan Kers, algemeen directeur TUI Nederland, verder. "We blijven de lat op dat vlak hoog leggen. Daarmee laten we zien dat we als geen ander reizigers kunnen ontzorgen en verrassen. Daarnaast hebben we dankzij het partnership met Ajax de mogelijkheid om ons gehele en brede reisaanbod onder de aandacht te brengen bij miljoenen fans en volgers."

Lees meer:
0 reacties