'Ajax denkt aan Bayer Leverkusen-wissel als Antony-vervanger'

Paulinho
Paulinho Foto: © Pro Shots

De kans lijkt groot dat Antony zijn laatste wedstrijd gespeeld heeft voor Ajax. De aanvaller staat bij meerdere clubs op de radar, waardoor de Amsterdammers alvast kijken naar een vervanger. De club denkt aan Paulinho.

Kicker meldt dat de aanvaller van Bayer Leverkusen op de radar staat in de Johan Cruijff ArenA. De voetballer is bij de Bundesligaclub niet zeker van een basisplaats, waardoor de speler en de club wel open zouden staan voor een transfer. Ajax hoopt dat de hoofdprijs niet betaald hoeft te worden voor de speler, die in de zomer nog een eenjarig contract heeft.

Bayer betaalde in 2018 bijna twintig miljoen euro voor de Braziliaan, maar een succes werd de Duitse periode dus niet. Overigens zou Ajax serieuze concurrentie hebben van Sporting Portugal. De Amsterdammers zouden ook nog denken aan Steven Bergwijn, maar het is de vraag of zijn huidige club Tottenham Hotspur nu wel mee wil werken.

Dusan Tadic met de schaal

Ajax wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

Ajax is al kampioen, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij Vitesse. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van Ajax nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties