Ajax dreigt talent kwijt te raken: "Speler zelf wil slagen bij Ajax"

Gabriel Misehouy juicht na een goal namens Jong Ajax
Gabriel Misehouy juicht na een goal namens Jong Ajax Foto: © Pro Shots

Volgens Ajax Showtime is de kans aanwezig dat Ajax Gabriël Misehouy kwijtraakt. De middenvelder heeft momenteel een aflopend contract en het lukt de Amsterdammers vooralsnog niet om deze te verlengen.

En dat is enigszins opmerkelijk. Beide partijen zouden namelijk graag met elkaar door willen. Ajax ziet veel potentie in de onlangs achttien geworden Misehouy, zelf wil de speler ook het liefste slagen bij Ajax.

Het probleem lijkt hem echter te zitten in de plannen die Ajax voor het talent schetst. Of beter gezegd: het gebrek daaraan. Het is namelijk schipperen voor de middenvelder. Aan het begin van de voorbereiding deed Misehouy tegen FC Den Bosch en scoorde hij ook. Toen de internationals arriveerden van vakantie werd hij teruggezet naar de beloften, later mocht hij wel weer mee op trainingskamp.

Vanaf daar werd hij echter ook weer teruggestuurd om te trainen bij de beloften. Die wispelturigheid lijkt niet met heel veel enthousiasme te zijn ontvangen door de speler en zijn entourage. Het is hierom nog maar de vraag of hij bijtekent.

Lees meer:
0 reacties