'Ajax en Potter nog steeds in gesprek': "Het duurt wel echt lang"

Graham Potter
Graham Potter Foto: © BSR Agency

Lentin Goodijk verwacht dat Ajax snel een knoop door gaat hakken over de nieuwe trainer. Na weken vol geruchten en gesprekken over Graham Potter heeft de Engelsman nog altijd niet getekend. 

"Het duurt wel echt lang. Ze zijn al weken met elkaar in gesprek", begint Goodijk bij Voetbal International. "Potter zit zonder club, dus daar hangt het ook niet van af. Volgens mij is het niet alleen een financiële kwestie, maar ook welke assistenten hij mee mag nemen. Hij wil ook iets van zeggenschap in het beleid, dat vindt hij belangrijk. Allebei de kanten hebben goede punten waar je best over kan praten."

Simon Zwartkruis vindt het raar dat Ajax nog steeds geen beslissing genomen heeft. "Voor het eerst hebben ze duidelijk alle profielen neergelegd, maar de invulling laat zo lang op zich wachten", stelt de journalist. "Ze willen een ervaren trainer, maar dat rijmt weer lastig met die trainer van Nice (Francesco Farioli red.) die ze als nummer twee op het oog hebben."

Goodijk verwacht dat er snel een beslissing gemaakt gaat worden. "Op een gegeven moment wil Ajax ook duidelijkheid. Je wil nieuwe spelers halen die ook willen weten waar ze aan toe zijn", aldus de clubwatcher. "Je moet eigenlijk deze week een nieuwe trainer hebben."

Lees meer:
0 reacties