'Ajax en Premier League-clubs tonen interesse in Nederlander'

Sepp van den Berg
Sepp van den Berg Foto: © Pro Shots

Ajax heeft Sepp van den Berg op het lijstje staan. Volgens The Athletic heeft Liverpool een prijskaartje van zo'n 23,5 miljoen euro om de nek van de Nederlandse verdediger gehangen.

Naar verluidt krijgt Van den Berg eerst nog een kans in de voorbereiding onder Arne Slot, maar andere clubs tonen nu al interesse. De 22-jarige Nederlander werd dit seizoen verhuurd aan Mainz 05 en daar deed hij het goed. Mainz wil de verdediger gaan behouden, maar dat lijkt financieel gezien een lastig verhaal.

In Duitsland werd de suggestie gewekt dat Mainz een optie heeft om de mandekker voor 4,3 miljoen pond over te nemen, maar Liverpool ontkent dit. Vanuit Engeland tonen onder meer Brentford en Southampton interesse in Van den Berg. Uit Duitsland staat Wolfsburg op het lijstje van ploegen die geïnteresseerd zijn in de Nederlander.

Volgens The Athletic heeft ook Ajax al enige tijd interesse in de diensten van Van den Berg. De club probeerde hem eerder al naar Nederland te halen, maar Van den Berg koos toen voor Mainz.

Lees meer:
0 reacties