'Ajax en Real Madrid geïnteresseerd in Spaanse jeuginternational'

De Toekomst
De Toekomst Foto: © Pro Shots

Ajax, Real Madrid en Real Madrid hebben Levante-spits Carlos Espí (18) op hun radar, volgens journalist Xavi Jorquera van Esport Base Media, een lokaal medium uit Valencia. Daarnaast heeft de Koninklijke zelfs al informatie ingewonnen over de boomlange aanvaller uit Valencia.

Real Madrid heeft al contact opgenomen met Levante om te informeren naar Espí, maar er is nog geen formeel bod gedaan, zo meldt journalist Xavi Jorquera van Esport Base Media. Het is nog onduidelijk wat Levante vraagt voor de diensten van de 1,94 meter lange spits.

Ajax en Sporting Portugal volgen ook de ontwikkelingen van Espí op de voet. De jonge spits maakte zijn debuut voor Levante op 18 februari en heeft sindsdien vooral gespeeld voor Levante Onder 19, waar hij regelmatig doelpunten maakt. Hij heeft indruk gemaakt op José Lana, de bondscoach van Spanje Onder 19, en scoorde twee doelpunten in zijn eerste twee interlands voor dat team.

Hoewel Ajax in het verleden verschillende Spanjaarden onder contract heeft gehad, hebben zij nog geen grote successen behaald in Amsterdam. Onder andere Juanfran, Roger García, Gabri, Ismael Urzaiz, Albert Luque, Oleguer, Isaac Cuenca en Bojan Krkic hebben voor de Amsterdamse club gespeeld.

Lees meer:
0 reacties