'Ajax en Wijndal hopen op transfer; Bergwijn opnieuw in beeld'

Steven Bergwijn bij Tottenham Hotspur
Steven Bergwijn bij Tottenham Hotspur Foto: © Pro Shots

Het landskampioenschap en de nieuwe trainer zijn binnen voor Ajax. Daarom wordt het voor de Amsterdamse club tijd om naar de invulling van de selectie te kijken. De club zet in op de komst van Owen Wijndal en Steven Bergwijn.

"AZ verkoopt de international, die op zijn beurt dolgraag naar Amsterdam wil, nog altijd liever niet aan Ajax. AZ kan echter geen kant op als Ajax bereid blijkt de ontsnappingsclausule te activeren", schrijft het Algemeen Dagblad. Wijndal wordt gezien als serieuze concurrent voor Daley Blind, die dit seizoen wat kritiek kreeg van zijn eigen supporters.

Dat Ajax inzet op Bergwijn is geen geheim. De aanvaller was afgelopen winter al het toptarget van de Amsterdammers. Destijds kwamen de clubs niet uit de transfersom. Nu gaan Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar een nieuwe poging doen, aangezien de aanvaller ook in de tweede seizoenshelft nooit onomstreden basisspeler is geweest.

Dusan Tadic met de schaal

Ajax wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

Ajax is al kampioen, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij Vitesse. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van Ajax nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties