'Ajax, Feyenoord en PSV hebben dure Sepp Van den Berg op radar'

Sepp van den Berg met zijn ploeggenoten van Mainz
Sepp van den Berg met zijn ploeggenoten van Mainz Foto: © Pro Shots

Ajax, Feyenoord en PSV hebben Sepp van den Berg op de radar. Dat meldt De Telegraaf, al lijkt de kans klein dat hij daadwerkelijk naar de Eredivisie gaat. De verdediger speelde dit seizoen bij Mainz in de Bundesliga en ziet zichzelf graag langer in die competitie voetballen.

De verdediger van Liverpool werd de afgelopen jaren meermaals verhuurd. Via Preston North End en Schalke kwam hij afgelopen zomer in Mainz terecht. Daar speelde hij een uitstekend seizoen, wat bij meerdere clubs is opgevallen. Zijn Engelse werkgever wil twintig miljoen euro voor hem hebben.

"Jullie straalden al die tijd geen vertrouwen in me uit, maar jullie willen wel mijn toekomst belemmeren. Ik wil wekelijks blijven spelen en mijzelf verder ontwikkelen", is de duidelijke reactie van de mandekker in gesprek met De Telegraaf. Hij hoopt dat Liverpool alsnog de vraagprijs gaat verlagen, zodat hij defenitief een punt achter zijn Engelse tijd kan zetten.

"In Duitsland geniet ik van Dortmund-uit met 70.000 man, Bayern München-uit tegen Harry Kane, Stuttgart, Leipzig, Leverkusen, tegen dat soort clubs word ik elke week uitgedaagd", aldus de verdediger.

Lees meer:
0 reacties