Ajax haalt talent van ADO: "Was ook interesse van andere clubs"

Het Ajax-logo op de Johan Cruijff ArenA
Het Ajax-logo op de Johan Cruijff ArenA Foto: © Pro Shots

Ajax heeft Hasan Ayyildiz opgepikt bij ADO Den Haag. De middenvelder is veertien jaar en sluit na de zomerstop aan bij de Onder15 in Amsterdam.

"Ik had eigenlijk verwacht dat ik komend seizoen weer bij ADO zou spelen, maar aan het einde van het seizoen werd Ajax opeens heel serieus", vertelt de voetballer bij Ajax Showtime. "Ik werd al twee jaar gevolgd door Ajax, maar dit keer was de interesse veel concreter. Uiteindelijk is het heel snel gegaan."

De voetballer hoefde niet lang na te denken toen de interesse van de Amsterdammers serieus werd. "Er was ook nog interesse van andere clubs, maar als Ajax komt dan staan die andere clubs direct achteraan in de rij, haha. Het gevoel bij Ajax was direct goed. Ze hebben duidelijk verteld wat ze van mij verwachten. De lat ligt hoog, dat vind ik alleen maar goed."

Ayyildiz omschrijft zichzelf als 'een technische speler'. "Ik ben van plan om heel lang bij Ajax te blijven en hoop er een hele leuke tijd van te gaan maken. Ik wil heel graag mijn debuut maken in de Johan Cruijff ArenA en veel prijzen winnen met Ajax. Ik ga alles geven en ben er klaar voor om bij Ajax te gaan beginnen. Ik heb er heel veel zin in."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand