Ajax-huurling presteert geweldig: "Hij is de Mbappé van FC Metz"

Mikautadze in het shirt van FC Metz
Mikautadze in het shirt van FC Metz Foto: © Pro Shots

Het huwelijk tussen Ajax en Georges Mikautadze is nog niet wat de Amsterdammers hadden gehoopt. Dit leidde tot een verhuurperiode naar zijn voormalig werkgever FC Metz, waar hij volledig zijn draai heeft weten te vinden en aan de lopende band voor doelpunten zorgt.

In zijn periode bij Ajax heeft de Georgiër eenmalig het net weten te vinden. Terug op het oude nest heeft de spits weer hervonden hoe het is om veelvoudig te scoren. Sinds zijn terugkeer heeft hij al acht keer het net gevonden. In de laatste drie wedstrijden is Mikautadze helemaal in zijn element, met maar liefst vijf doelpunten, zo deelt ESPN.

Hij vindt snel het net bij Metz. alleen Kylian Mbappé is nog efficiënter als het gaat om doelpunten maken in minder tijd. Zijn trainer Lazlo Bölöni is zeer tevreden over de terugkeer van zijn goalgetter. "Hij is niet Mbappé, maar hij is de Mbappé van FC Metz", aldus zijn lovende woorden.

Metz bevindt zich momenteel op de vijftiende plek in de Ligue 1 en het is nog meer de vraag of ze zich weten te handhaven en of de koopoptie van Georges Mikautadze gelicht gaat worden.

Lees meer:
0 reacties