'Ajax in onderhandeling met topclub: "Minstens veertig miljoen"

Edson Álvarez baalt
Edson Álvarez baalt Foto: © Orange Pictures

Bij een aantal spelers van Ajax lijkt het zeer waarschijnlijk dat hun toekomst niet in Amsterdam ligt. Edson Álvarez, Jurriën Timber en Mohammed Kudus vallen in deze categorie. Vooral Álvarez heeft een goede reputatie opgebouwd in Duitsland, en volgens SPORT1 is Borussia Dortmund de meest voor de hand liggende bestemming voor hem.

Volgens SPORT1 lijkt de huidige nummer twee van de Bundesliga, Borussia Dortmund, de beste positie te hebben om Edson Álvarez van Ajax over te nemen. Bayern München zou naar verluidt niet langer in de race zijn voor de middenvelder, zoals eerder gemeld door Sky Deutschland. Er wordt gezegd dat de werkgever van Ryan Gravenberch, Noussair Mazraoui en Daley Blind, die overigens maar beperkte speeltijd krijgen in de Allianz Arena, Álvarez te duur vindt.

"De verwachting is dat Ajax minstens veertig miljoen euro voor Álvarez vraagt", meldde De Telegraaf eerder. SPORT1 suggereert echter dat het Nederlandse dagblad iets te vrijgevig is met de miljoenen. Volgens SPORT1 is veertig miljoen namelijk het plafond en wordt er gesproken van een ondergrens van dertig miljoen euro.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 33 52 82
2 PSV 33 48 72
3 Ajax 33 50 69
4 AZ 33 34 67
5 FC Twente 33 37 61
6 Sparta Rotterdam 33 18 56
7 FC Utrecht 33 4 51
Bekijk de hele stand