"Ajax is niet van plan weer een elftal spelers aan te trekken"

Steven Bergwijn en Brian Brobbey
Steven Bergwijn en Brian Brobbey Foto: © Pro Shots

Het Algemeen Dagblad heeft gekeken naar hoe de toekomst er voor Ajax uit komt te zien in de toekomst. Er kwam naar voren dat de aankopen gedaan door Sven Mislintat voornamelijk de deur uit moesten, maar hoe komt de toekomst er dan uit te zien voor de Amsterdammers?

"Kroes moet ook de samenwerking van de medische en performance-afdeling beter laten verlopen om spelers meer belastbaar te maken en qua gelopen kilometers weer op het niveau van onder Erik ten Hag te krijgen. Een handvol aankopen moeten daar straks bij gaan helpen, want Ajax is niet van plan weer een elftal spelers aan te trekken", zo luidt het artikel van het dagblad.

Welke spelers Ajax dan wel aan zal trekken is nog een vraagteken. Ajax zit niet stil en heeft de markt de afgelopen maanden vooral in kaart gebracht door uitgebreid te scouten en alvast lijstjes te maken. Dit geldt niet alleen voor posities die zeker versterking nodig hebben (zoals linksback en rechtsbuiten), maar ook om voorbereid te zijn op niet te weigeren biedingen op belangrijke spelers.

Lees meer:
0 reacties