Ajax-kansen klein ingeschat: "Min of meer in kannen en kruiken"

Anis Hadj Moussa neemt aan
Anis Hadj Moussa neemt aan Foto: © Pro Shots

Volgens clubwatcher Martijn Krabbendam wordt verwacht dat Anis Hadj Moussa komende zomer 'gewoon' naar Feyenoord zal overstappen. Echter, werd maandagavond naar buiten gebracht dat ook Ajax de favoriet zou zijn om de handtekening van de Algerijn te bemachtigen.

Feyenoord en Ajax worden beiden genoemd als mogelijke bestemmingen voor Hadj Moussa, waarbij recente berichten suggereren dat beide clubs de beste kans maken op zijn komst. Desondanks blijft Martijn Krabbendam ervan overtuigd dat Hadj Moussa deze zomer naar Feyenoord zal gaan zo melden de heren in de Dick Voormekaar Podcast.

"Toen het nieuws naar buiten kwam via De Telegraaf, heb ik het even gecheckt bij Feyenoord",doelt de journalist op het nieuws dat Hadj Moussa in verband wordt gebracht met een overstap naar De Kuip?

"Daar gaven ze toch de indruk dat het min of meer in kannen en kruiken was. Op basis van wat ik intern heb gehoord, verwacht eigenlijk dat het vandaag (dinsdag.) of morgen (woensdag) wel bekend zal worden."

Krabbendam is er dus van overtuigd dat Hadj Moussa binnenkort speler van Feyenoord is . "Als Don Dennis deze speler wil, dan doet hij an offer that he can't refuse. Dan komt hij gewoon naar De Kuip", zo concludeert hij.

Lees meer:
0 reacties