Ajax komt met docu over zelfopgeleide spelers: "Exclusief inkijkje"

Kenneth Taylor, Brian Brobbey, Ryan Gravenberch, Jurrien Timber en Devyne Rensch
Kenneth Taylor, Brian Brobbey, Ryan Gravenberch, Jurrien Timber en Devyne Rensch Foto: © Pro Shots

Ajax en Prime Video komen met een documentaire over de zelfopgeleide spelers Ryan Gravenberch, Jurriën Timber en Devyne Rensch. De voetballers zijn het afgelopen seizoen gevolgd, zowel op de club als daarbuiten.

In 'Ajax: Parels van Amsterdam' krijgen we een 'exclusief inkijkje' in het leven van Gravenberch, Timber en Rensch. "Ajax is de afgelopen jaren geregeld benaderd door internationale streamingspartijen die met ons een 'all access'-documentaire wilden maken", reageert commercieel directeur Menno Geelen op de clubsite. "Daar hebben we om uiteenlopende redenen telkens van afgezien."

"De wens iets exclusiefs te maken en te laten zien is altijd aanwezig geweest en nu tot uitvoering gebracht door gericht Ryan, Jurriën en Devyne met camera’s een jaar lang intensief te volgen. Dat was niet mogelijk zonder hun volledige medewerking, maar ook niet zonder de positieve bijdrage van andere spelers, stafleden en familie en vrienden van het drietal. We zijn alle betrokkenen dan ook dankbaar", aldus Geelen.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand