Ajax kondigt rugsponsor aan: "Blij met aantrekkingskracht van Ajax"

Shirt van Ajax
Shirt van Ajax Foto: © Pro Shots

De samenwerking tussen Ajax en Ziggo wordt opnieuw intensiever. Niet alleen zal Ziggo komend seizoen op de voorkant van het shirt staan, ook GigaNet komt op de achterkant van het shirt. Het logo komt onder het rugnummer te staan en is zichtbaar in de Eredivisie- en bekerwedstrijden.

GigaNet is de naam van het glasvezel-kabel netwerk van Ziggo, gecombineerd met het mobiele 5G-netwerk van Vodafone. GigaNet is de gezamenlijke benoeming en staat te boek als stabiel, veilig en snel, met internetsnelheden tot 1 Gbps.

"We zijn Ziggo erg dankbaar voor het vertrouwen, de steeds groter wordende steun die ze bieden en het geloof in onze ambitie", zegt Van der Sar op de clubsite van Ajax. Mede dankzij de groei van het hoofdsponsorschap kunnen we onze financiële positie verder versterken. Iets wat noodzakelijk is om onze sportieve ambitie – structurele aansluiting bij de Europese top – na te kunnen blijven streven."

"We zijn blij dat we de aantrekkingskracht van Ajax nu ook kunnen laten werken voor ons krachtige GigaNet, waarmee je klaar bent voor de toekomst", reageert Ziggo-directeur Marcel de Groot. Dat is belangrijk omdat de databehoefte van onze klanten snel stijgt. Wij hebben daarbij een dubbele rol: we zijn aanjager van de digitalisering in Nederland én bouwer van de bijbehorende infrastructuur."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 14 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
Ajax -
-
FC Groningen -
zo 21 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
Sparta Rotterdam -
-
Ajax -
zo 28 aug. 2022, 12:15
Eredivisie
FC Utrecht -
-
Ajax -
za 3 sep. 2022, 16:30
Eredivisie
Ajax -
-
SC Cambuur -
za 10 sep. 2022, 18:45
Eredivisie
Ajax -
-
SC Heerenveen -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
3 AZ 1 2 3
4 Excelsior 1 2 3
5 Ajax 1 1 3
6 FC Twente 1 1 3
7 FC Groningen 1 0 1
Bekijk de hele stand