Ajax krijgt Wim Jonk getipt als nieuwe trainer: "Gewoon bellen"

Wim Jonk
Wim Jonk Foto: © Pro Shots

Harry Vermeegen is van mening dat Wim Jonk de nieuwe trainer van Ajax moet worden. Dat laat de oud-televisiemaker weten op zijn Instagram.

Vermeegen begint zijn betoog door aan te geven dat hij veel namen voorbij ziet komen, zoals Frank de Boer en Pascal Jansen. Er komt een hele batterij aan namen en voorstellen voorbij. “Mijn voorstel, beter kan je niet krijgen: Wim Jonk! Niets anders, niet meer verder kijken, gewoon bellen.”

Vermeegen stelt dat Jonk het geweldig vindt om trainer van de Amsterdammers te worden en complimenteert Jonk met zijn vorige werkzaamheden. “Hij heeft met FC Volendam eigenlijk alleen maar wonderen verricht.' Daarnaast weet Harry ook wie er in de staf van Jonk moet komen te zitten. 'Als assistent zetten we daarnaast Gerald Vanenburg, ook een echte voetbalman, helemaal puur voetbal.”

Ook wil Vermeegen dat er nog een oud-assistent terugkeert bij de Ajacieden. “Daarnaast zetten we om die verdediging helemaal muurvast te zetten, zodat er geen muis doorheen komt: Winston Bogarde”, besluit de voormalig presentator.

Lees meer:
0 reacties