Ajax-lid Koopmans blijft positief: "Het komt altijd goed met Ajax"

Supporters van Ajax druipen af
Supporters van Ajax druipen af Foto: © Pro Shots

Ajax maakt momenteel niet de beste periode in de clubgeschiedenis door. Het is onrustig binnen de club, maar toch blijven veel fans nog steeds positief.

"We hopen allemaal dat de rust snel weer terugkeert", begint Ajax-lid Rutger Koopmans tegenover de NOS. "Vreselijk wat er zondag (De Klassieker werd gestaakt, red.) is gebeurd. Het is niet eens een Ajax-probleem, maar een maatschappelijk probleem. Het gebeurt ook bij PEC of FC Groningen."

Michael van Praag en Leo van Wijk zullen binnenkort aansluiten bij de RvC van Ajax. "Heel goed om deze ereleden in de RvC te krijgen", vindt Koopmans. "Dat zorgt voor binding. Met Van Praag krijgen we een voorzitter die precies weet hoe het werkt bij Ajax, die snapt al die ingewikkelde lijnen. Dat geldt ook voor Van Wijk. Hopelijk krijgen we dan eindelijk rust. Cruijff zou het goedkeuren. Met Van Wijk groeide hij op in Betondorp en met de ander bij Ajax.

"Het komt altijd goed met Ajax. We hebben een goede bestuursraad, krijgen een goede RvC en een echte Ajacied als algemeen directeur. Als we weer goed gaan voetballen, lost het zich wel op", besluit Koopmans.

Lees meer:
0 reacties