Ajax maakt deal met Unibet bekend: "Ook dat zullen we ondersteunen"

Johan Cruijff ArenA
Johan Cruijff ArenA Foto: © Pro Shots

Ajax heeft een meerjarige overeenkomst getekend met Unibet. De aanbieder van online sportweddenschappen is per direct onderdeel van de partnergroep van de Amsterdammers. Naast een commercieel partnership gaan de Amsterdammers en Unibet zich inzetten voor maatschappelijke projecten op het vlak van, bijvoorbeeld, preventie van matchfixing, mentale gezondheid en verantwoord spelen.

"We zijn verheugd met Unibet als onze nieuwste partner", zegt Menno Geelen, commercieel directeur van Ajax. "Unibet staat wereldwijd bekend als voorloper op het vlak van verantwoord spelen. Unibet onderscheidt zich bovendien door een hoogkwalitatief spelaanbod waar fans veel plezier uit halen. Ook dat zullen we met gezamenlijke content en activaties ondersteunen. Daarnaast zullen we ons gaan inzetten voor Unibet Impact."

Ook Lennart Kessels, General Manager van Unibet Nederland, is blij met de samenwerking. "Wij zijn ontzettend trots dat wij met Ajax gaan samenwerken. Binnen ons partnership investeren we ook in Unibet Impact, een uniek programma gebaseerd op samenwerkingen met partijen uit de top- en amateursport en maatschappelijke organisaties."

"Met Unibet Impact zetten we in op voorlichting over verantwoord spelen, preventie van matchfixing en initiatieven voor supporters. Specifiek met Ajax willen we ons richten op verantwoord spelen in relatie tot mentale gezondheid. De komende periode gaan we onderzoeken hoe we dit exact vorm gaan geven en daarbij ook leren van initiatieven die we elders in de wereld reeds hebben ondersteund. Wij kijken ernaar uit om dit samen met Ajax uit te rollen", aldus Kessels.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za 6 aug. 2022, 16:30
Eredivisie
Fortuna Sittard -
-
Ajax -
zo 14 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
Ajax -
-
FC Groningen -
zo 21 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
Sparta Rotterdam -
-
Ajax -
zo 28 aug. 2022, 12:15
Eredivisie
FC Utrecht -
-
Ajax -
za 3 sep. 2022, 16:30
Eredivisie
Ajax -
-
SC Cambuur -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 0 0 0
2 AZ 0 0 0
3 Excelsior 0 0 0
4 FC Emmen 0 0 0
5 FC Groningen 0 0 0
Bekijk de hele stand