'Ajax nog niet heel concreet met Farioli, wacht op topkandidaat'

Francesco Farioli
Francesco Farioli Foto: © Pro Shots

Ajax zou nog niet concreet zijn in de interesse in Francesco Farioli. Volgens ESPN-verslaggever Christian Willaert hopen de Amsterdammers nog steeds op een terugkeer van Erik ten Hag. 

Farioli wordt sinds het afhaken van Graham Potter als topkandidaat gezien om John van 't Schip op te volgen, maar volgens Willaert is er nog niks concreet wat betreft de interesse in de Italiaan. "We weten dat de beoogd assistent Dave Vos twee weken geleden naar Londen is gevlogen om daar uitgebreid met Graham Potter te praten", vertelt hij bij ESPN. "Met Potter zijn ze er niet uitgekomen. Met Farioli zou men ver zijn, maar er is door Vos nog helemaal niet gesproken met Farioli."

Willaert denkt dus dat Ajax nog helemaal niet ver is in de onderhandelingen met de trainer van Nice. "Nu is het moeilijk om naar Frankrijk te vliegen als hij daar nog traint, maar ook een video call of een telefoontje hebben niet plaatsgevonden", weet de verslaggever. "Alles wijst erop dat Ajax wel degelijk nog wacht op de échte droomkandidaat, en dat is Erik ten Hag."

Lees meer:
0 reacties