'Ajax praat komende weken met John van 't Schip over toekomst'

John van 't Schip
John van 't Schip Foto: © Pro Shots

De toekomst van John van 't Schip bij Ajax is nog steeds onduidelijk. De interim-trainer zou vanaf deze zomer een technische functie krijgen in Amsterdam. 

Van 't Schip vond met Jan van Halst een akkoord om aan de slag te gaan als Head of Coaching om alle trainers binnen de club op dezelfde Ajax-lijn te krijgen. Tussendoor stapte Van 't Schip ook in als interim-trainer en ging hij met Alex Kroes verder om de tafel over zijn toekomst. 

Volgens het Algemeen Dagblad zag Kroes echter andere werkzaamheden voor zich voor de oefenmeester. "Nu hij als interim-trainer de (on)mogelijkheden van de huidige selectie goed heeft leren kennen, denkt hij dat Ajax zijn expertise beter kan gebruiken bij de samenstelling van de selectie dan in de begeleiding van trainers", klinkt het. De club uit Amsterdam heeft echter al de nodige bezetting in het technische deel van de organisatie. 

De komende weken gaan de club en Van 't Schip opnieuw in gesprek. Dan moet duidelijk worden of de oud-profvoetballer bij Ajax blijft en zo ja, in welke rol dat zal zijn. 

Lees meer:
0 reacties