Ajax strikt nieuwe kledingpartner: "Zij passen goed bij ons"

Het Ajax-logo op de Johan Cruijff ArenA
Het Ajax-logo op de Johan Cruijff ArenA Foto: © Pro Shots

Ajax en Atelier Munro hebben een partnership overeenkomst getekend. Het Amsterdamse bedrijf is vanaf komend seizoen tot en met minimaal 2027 Official Formal Wear Supplier van Ajax, zo meldt de club op de officiële website. 

Bestuurders en medewerkers van Ajax worden door Atelier Munro gekleed, de mannen- en vrouwenteams van Ajax zullen bij bepaalde officiële gelegenheden en een selectief aantal wedstrijden de pakken en formal wear van Atelier Munro dragen, valt er te lezen. Met dit partnership beschikt Ajax nu over drie kledingsponsoren. Adidas verzorgt sinds 2000 alle sportkleding, Replay verzorgt sinds 2020 de overige kleding en Atelier Munro is vanaf komend seizoen de Official Formal Wear Supplier.

Menno Geelen, algemeen directeur a.i. bij Ajax: "We ontvangen Atelier Munro met open armen, en ze passen goed bij ons. Ze zijn opgericht in Amsterdam, inmiddels uitgegroeid tot een internationale speler en hebben ervaring met het kleden van zowel topsportteams als de zakelijke doelgroep. Dit partnership geeft ons een extra mogelijkheid om iedereen bij elke gelegenheid op gepaste en mooie wijze te kleden."

Jasper Willems, commercieel directeur bij Atelier Munro: "We zijn erg trots op deze samenwerking met Ajax. We zijn ervan overtuigd dat dit partnership gaat bijdragen aan onze ambitie om de wereld van kleding nog persoonlijker te maken, en de bekendheid en waardering hiervoor te vergroten. Zodat uiteindelijk ook meer mensen de weg weten te vinden naar onze Atelier Munro Houses en shop-in-shops bij de betere retailers in Europa en Noord-Amerika waar we te koop zijn en onze online shop."

Lees meer:
0 reacties