Ajax Vrouwen in gesprek met directie: "Jammer dat het zo is gegaan"

Sherida Spitse
Sherida Spitse Foto: © Pro Shots

De selectie van Ajax Vrouwen heeft afgelopen zondag een gesprek gehad met de directie van de club na het niet doorgaan van de huldiging. Dat vertelde aanvoerster Sherida Spitse bij ESPN.

"We hebben gisteren goed gesproken met de directie", zei Spitse na afloop van de verloren finale van de Eredivisie Cup. "Uiteindelijk is het jammer dat het zo is gegaan, maar we moeten wel een wedstrijd spelen. Het heeft ons kracht gegeven om er vandaag (maandag, red.) met z’n allen te staan en te focussen op de wedstrijd."

De middenvelder gaat verder: "We hebben gisteren (zondag, red.) goed getraind en gesproken met directie, dus hopelijk gaat het in de toekomst beter", aldus Spitse, die niet teveel kwijt wil over de inhoud van het gesprek. "Ze hebben erkend dat deze manier niet is wat ze graag willen. Dat is goed, want je kunt je in die zin soms ook kwetsbaar opstellen. Uiteindelijk leer je er alleen maar van."

Waarom er uiteindelijk een streep ging door de huldiging, kan Spitse niet vertellen. "Dat is iets tussen de gemeente en Ajax. Hoe dat precies is gegaan, weet ik niet. Uiteindelijk hebben we een feest gehad in de ArenA, dat was wel voor ons georganiseerd. Er zijn een aantal dingen echt wel goed binnen Ajax, maar er zijn altijd verbeterpunten."

Overigens is de selectie van Ajax Vrouwen maandagavond langs geweest in club Levenslang, waar een kampioensfeest plaatsvond.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in Ajax komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op Ajax (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
30/09
RKC Waalwijk
21:00
Ajax
zo
8/10
Ajax
14:30
AZ
zo
22/10
FC Utrecht
12:15
Ajax
zo
29/10
PSV
14:30
Ajax
za
4/11
Ajax
21:00
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
11 PEC Zwolle 6 -4 7
12 SC Heerenveen 6 -7 6
13 RKC Waalwijk 6 -8 6
14 Ajax 5 -3 5
15 Vitesse 6 -7 3
16 FC Utrecht 6 -10 3
17 FC Volendam 5 -8 1
Bekijk de hele stand