Ajax Vrouwen klaar in Champions League: "Kunnen supertrots zijn"

Ajax juicht na de goal van Chasity Grant tegen Chelsea
Ajax juicht na de goal van Chasity Grant tegen Chelsea Foto: © BSR Agency

Het Europese avontuur van Ajax Vrouwen zit erop. De Amsterdammers werden woensdagavond uitgeschakeld door de vrouwen van Chelsea, maar Chasity Grant kijkt tevreden terug op het 1-1 gelijkspel op Stamford Bridge.

"Eerlijk gezegd vind ik dat we een goede wedstrijd hebben laten zien en dat we geleerd hebben van vorige week, dat was het doel om te laten zien. Winst was nog mooier geweest, maar 1-1 is ook mooi natuurlijk", reageerde de doelpuntenmaakster na afloop bij de NOS.

Haar goal was er een uit het boekje, zo verklapt Grant. "Vorige week ging die bal in zo’n aanval naar Tiny (Hoekstra, red.), maar die moest op mij. Gelukkig was dat nu wel en is het precies zo wat we besproken hadden. Mooi dat het zo gaat."

De aanvalster kijkt met een trots gevoel terug op de Europese campagne van Ajax Vrouwen: "Ik denk dat we supertrots kunnen zijn. Niemand had gedacht dat we de groep door zouden komen. Als ik dan kijk van hoe we het vanaf het begin tot aan het eind hebben gedaan, dan kan ik alleen maar trots zijn."

Lees meer:
0 reacties