'Ajax wil dolgraag door met Brobbey en hoopt weer op Bergwijn'

Steven Bergwijn bij Tottenham Hotspur
Steven Bergwijn bij Tottenham Hotspur Foto: © Pro Shots

Brian Brobbey speelt ook komend seizoen in Amsterdam, als het aan de clubleiding van Ajax ligt. De aanvaller wordt op dit moment gehuurd van RB Leipzig, dat hem afgelopen zomer transfervrij oppikte.

"Ajax heeft zich gemeld bij RB Leipzig, dus het wil Brobbey ook graag volgend seizoen in Amsterdam hebben", vertelt Mike Verweij in de Voetbalpodcast van De Telegraaf. "Het is een beetje wrang dat je een speler hebt laten gaan en dan terug moet kopen. Hij is transfervrij de deur uitgelopen en moet nu worden teruggekocht. Maar ik denk wel dat het een hele goede is om dat te doen."

Ook Steven Bergwijn zou nog steeds op de radar van Ajax staan. De journalist heeft 'signalen' dat de Amsterdammers 'weer echt serieus werk' gaan maken van de aanvaller. "Dat het elke keer heel gecompliceerd is, ligt niet aan Ajax, maar aan Spurs en aan het salaris van Bergwijn. Dus dat zal wel weer een hele opgave worden, maar Ajax gaat er weer vol voor."

Dusan Tadic met de schaal

Ajax wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

Ajax is al kampioen, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij Vitesse. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van Ajax nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties