'Ajax zeer tevreden: Hamstra en Huntelaar worden niet vervangen'

Klaas Jan Huntelaar
Klaas Jan Huntelaar Foto: © Pro Shots

Ajax gaat naar alle waarschijnlijkheid niet meer op zoek naar een nieuwe directeur spelerszaken. Na het vertrek van Marc Overmars namen Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar de taken over. Dat blijven ze doen.

Binnen de Amsterdamse club zou iedereen vol lof zijn over het nieuwe duo, meldt De Telegraaf. De voormalig assistent van Overmars en de oud-speler hebben hun eerste deal er al opzitten met de komst van Alfred Schreuder. Dat zou bij de raad van commissarissen voor vertrouwen hebben gezorgd, waardoor niet verder wordt gekeken.

Het nieuws komt niet helemaal uit de lucht vallen. Edwin van der Sar liet eerder al weten dat het een mogelijkheid was om met het duo, door de krant 'H2' genoemd, door te gaan. "Als je het goed doet, dan blijf je vaak staan", waren de woorden van de bestuurder.

Dusan Tadic met de schaal

Ajax wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

Ajax is al kampioen, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij Vitesse. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van Ajax nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties