Ajax-fan Strootman zag transfer naar Feyenoord afketsen: "Geen spijt"

Kevin Strootman op bezoek bij AS Roma met Genoa
Kevin Strootman op bezoek bij AS Roma met Genoa Foto: © Pro Shots

Kevin Strootman is inmiddels 34 jaar oud en daarmee aangekomen in de herfst van zijn carrière. De oud-international kon enkele jaren geleden naar Feyenoord, zo laat hij weten.

In gesprek met SEGStories doet de middenvelder de opvallende onthulling: "Twee jaar geleden was er al sprake van dat ik terug zou gaan naar Nederland. Toen hebben we nog wel wat gesprekken gevoerd met Feyenoord om misschien terug te gaan. Dat was een hele complexe situatie, want toen had ik nog een contract bij Marseille." Spijt heeft de middenvelder niet: "Nee, ik heb er geen spijt van, maar het had wel een hele mooie stap geweest. Als je ziet waar Feyenoord toen zat en wat ze uiteindelijk hebben bereikt. Dat is natuurlijk wel heel mooi om te zien hoe Arne Slot dat heeft neergezet."

Ook geeft hij te kennen Ajax een warm hart toe te dragen. "Tussen alle Feyenoorders in Ridderkerk was ik voor Ajax. Ik was eigenwijs; mijn broer was voor Feyenoord, dus ik werd voor Ajax. Maar op het moment dat ik bij FC Utrecht kwam, is dat gevoel helemaal weggegaan."

Strootman speelde in Nederland voor Sparta Rotterdam, FC Utrecht en PSV. Daarna ging hij de grens over en speelde hij voor AS Roma, Marseille, Genoa FC en Cagliari. Voor het Nederlands Elftal kwam hij 46 keer in actie.

Lees meer:
0 reacties