Akpom over mogelijke transfer: "Ik weet niet wat de club denkt"

Chuba Akpom tegen PEC Zwolle
Chuba Akpom tegen PEC Zwolle Foto: © Pro Shots

Chuba Akpom maakte namens Ajax twee goals tegen PEC Zwolle. Er wordt al weer flink gespeculeerd over zijn toekomst. Zelf heeft hij nog geen idee waar hij wil gaan spelen.

"Ik heb eerlijk gezegd geen idee", antwoordt Akpom bij ESPN. "Daar kijken we aan het eind van het seizoen waarschijnlijk wel naar. We moeten ons nu focussen op het halen van de drie punten uit iedere wedstrijd die we nog spelen."

Veel clubs toonden al interesse. "Ik weet eerlijk gezegd niet zoveel af van wat zich achter gesloten deuren afspeelt. Ik praat met mijn zaakwaarnemer, maar ik weet niet wat de club denkt." Een wintertransfer was niet aan de orde. "Ik heb duidelijk gemaakt dat ik hier wilden blijven, omdat ik geloofde dat ik een grote impact kon hebben. Dus ik wilde echt blijven."

"Natuurlijk wil ik blijven, ik speel voor Ajax. Ik weet dat het dit seizoen niet goed is gegaan voor ons, maar ik geniet hier. We kunnen het volgend seizoen bovendien alleen maar beter doen. Ik ben zeker blij om hier te zijn", besluit de spits.

Lees meer:
0 reacties