Albers zet in op verlenging Ajax-talent: "Dat wordt cruciaal"

Guido Albers hoopt nog altijd dat Gabriël Misehouy kan doorbreken bij het eerste van Ajax. De zaakwaarnemer van het talent is al enige tijd bezig een contractverlenging af te dwingen.

De achttienjarige aanvaller van Jong Ajax beschikt over een aflopend contract, maar Albers heeft vertrouwen in een langere samenwerking. "Het ligt nu op tafel. Ajax wil dat graag en hij wil heel graag zien dat Ajax kan waarmaken wat ze zeggen. Dat wordt de komende tijd heel cruciaal", vertelt de zaakwaarnemer bij VoetbalPrimeur. "Het is heel moeilijk, want je koopt geen plek in het eerste. Je moet het zelf afdwingen."

Vooralsnog loopt Misehouy komende zomer gratis de deur uit, terwijl meerdere grote clubs op de loer zouden liggen. Taak om geduldig te blijven, weet Albers. "De club moet met elke individuele speler een plan maken en kijken naar welk pad een speler moet bewandelen om het eerste elftal te halen. Die duidelijkheid is er niet altijd. Door het hele gedoe van de afgelopen maanden is er geen duidelijkheid gekomen en dat moet nu gerepareerd worden."

Lees meer:
0 reacties