"Als ik Ajax was, zou ik onmiddellijk Philippe Sandler halen"

Philippe Sandler
Philippe Sandler Foto: © Pro Shots

Mike Verweij snapt niet dat Ajax geen werk maakt van Philippe Sandler. Dat vertelt hij in de Kick-off podcast van De Telegraaf.

De clubwatcher geeft aan dat hij het wel ziet zitten in Sandler bij Ajax. Na de bekerfinale tussen Feyenoord en NEC (1-0) zag hij ook weer de kwaliteiten van de huidge speler van NEC. “Hij speelde wel élke ban vooruit. Ik heb het hier al een keer eerder geroepen, maar ik snap niet waarom Ajax niet in actie komt, of nóg niet in actie komt en die jongen onmiddellijk binnenhaalt. Hij had heel erg op zijn cv staan dat hij altijd geblesseerd was, maar volgens mij is hij nu al een seizoen fit”

Valentijn Driessen betwijfelt echter of de verdediger het niveau van Ajax aan zou kunnen. Verweij geeft echter aan dat Ajax beperkte middelen heeft. “Ajax zal toch wat moeten. Die kunnen niet voor het derde jaar op rij 120 miljoen uitgeven. Ze zullen dus inventief moeten zijn. Deze jongen is gratis naar NEC gekomen. Ik denk dat je hem voor drie-vijf miljoen euro kunt ophalen. Verkoop je dan Sutalo, dan denk ik wel dat je een veel betere speler hebt. Als ik Ajax was, zou ik dus onmiddellijk Sandler halen”, aldus de clubwatcher.

Lees meer:
0 reacties