Álvarez: "Voor mij een unieke ervaring, zeker in sfeer als vanavond"

Edson Álvarez scoorde de 5-0 tegen SC Heerenveen
Edson Álvarez scoorde de 5-0 tegen SC Heerenveen Foto: © Pro Shots

Edson Álvarez scoorde in de kampioenswedstrijd van Ajax tegen SC Heerenveen en genoot met volle teugen van de behaalde titel. De Mexicaan genoot van de sfeer in de Johan Cruijff ArenA

"Het was een mooi feestje vanavond! Deze wedstrijd voelde als een echte finale, die we dolgraag wilden winnen", zegt Álvarez tegenover Ajax Life. "Met de hulp van onze supporters is dat ook meer dan gelukt. Waar ik feest ga vieren? Waar dan ook! Geen zorgen, het wordt goed gevierd vanavond."

Álvarez was verantwoordelijk voor de 5-0 in de kampioenswedstrijd. "Dat is voor mij een unieke ervaring. Het is te gek om te scoren tijdens zo’n duel en zeker in zo’n sfeer als vanavond. Maar weet je, als ik heel eerlijk ben, voelde die uit bij AZ nét even lekkerder. Met dat doelpunt was ik nog blijer, omdat-ie veel belangrijker was."

"Het liep de laatste weken allemaal wat moeilijker, maar over het algemeen ben ik heel tevreden met wat we dit seizoen hebben laten zien. Ik ben heel trots op dit kampioenschap, al ging het lastiger dan verwacht", aldus de Mexicaan.

Dusan Tadic met de schaal

Ajax wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

Ajax is al kampioen, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij Vitesse. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van Ajax nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties