Anton Gaaei eerlijk: "Het waren mentaal hele moeilijke maanden"

Anton Gaaei is dolblij na zijn heerlijke treffer
Anton Gaaei is dolblij na zijn heerlijke treffer Foto: © BSR Agency

Anton Gaaei beleefde een bizarre wedstrijd. De Deen scoorde een geweldige goal en kreeg vlak voor tijd een publiekswissel, maar zag vanaf de bank hoe Go Ahead Eagles vlak voor tijd alsnog de gelijkmaker maakte.

"Ik had inderdaad matchwinner moeten zijn", vertelde Gaaei voor de camera van ESPN. "Het was een ongelukkig einde, maar we moeten blijven knokken voor die vijfde plaats. Ondanks mijn goal baal ik, want je wil winnen. Maar aan de andere kant ben ik ook blij dat ik heb kunnen laten zien wat ik kan."

"Dat betekende alles voor mij", vervolgt de Deen. "Het was een heel moeilijke start hier, maar ik ben heel erg blij. Natuurlijk niet met het resultaat, maar wel met mijn goal en mijn wedstrijd. Het was niet allemaal perfect, maar ik ben er wel blij mee. Ik weet dat ik een goed schot heb, dus het werd ook wel een keer tijd om dat te laten zien."

"Het waren mentaal gezien enorm moeilijke maanden, maar ik ben sterk. Er zijn vaker vervelende dingen in mijn leven gebeurd, ook naast het voetbalveld. Ik moet er in blijven geloven en hard blijven werken. Ik geloof dat ik de kwaliteiten heb om iedereen te laten zien dat ik bij Ajax hoor. Nu moeten we weer verder", aldus Gaaei.

Lees meer:
0 reacties