Anwar El Ghazi staat open voor terugkeer bij Ajax: "Waarom niet?"

Anwar El Ghazi
Anwar El Ghazi Foto: © Pro Shots

Anwar El Ghazi staat open voor een terugkeer bij Ajax. Dat vertelt de vleugelaanvaller in gesprek met Ajax Showtime.

Wanneer El Ghazi, die momenteel geen club heeft, gevraagd wordt naar een mogelijke terugkeer bij Ajax, antwoordt hij niet nee. “Je weet het nooit, wie weet. Ik heb aangegeven dat ik heel graag bij Ajax wil spelen. Eventueel volgend seizoen een jaartje, waarom niet? Zeker voor de fase waarin de club nu zit. Dus ja, wie weet? Ik zou het zelf zeker zien zitten.”

In de winter gingen er geruchten rond dat de aanvaller toen ook al zou willen terugkeren bij de Amsterdammers. Hij zou zelfs gratis willen spelen voor de club. Dat is echter grote onzin volgens El Ghazi. “Ik kan niet eens spelen tot 1 juli.” Hij mag niet spelen tot die datum omdat er nog een rechtszaak van hem loopt tegen zijn oud-werkgever FSV Mainz 05.

De huidige prestaties doen de voetballer wel pijn, vertelt hij. “Het is wel een hele erge domper waarin Ajax zit. Dat is pijnlijk om te zien. Ik denk dat het probleem ligt bij spelers die ingekocht zijn zonder dat er gekeken is of het Ajax-spelers zijn of dat zij passen binnen een bepaalde manier van spelen”, besluit hij.

Lees meer:
0 reacties