Arne Slot genoot van Ajax - Napoli: "Of ik geschrokken ben?"

Arne Slot
Arne Slot Foto: © Pro Shots

Feyenoord-trainer Arne Slot heeft enorm genoten van het spel dat Napoli speelde tegen Ajax. De Italianen hadden in Amsterdam geen kind aan Ajax en wonnen met 1-6.

"Ja, als liefhebber kijk je uiteraard ook naar Ajax - Napoli", zo legt Slot uit bij Voetbal International. "Ik heb als voetballiefhebber gekeken, niet als trainer. Of ik geschrokken ben? Dan zou je niet doorhebben wat Napoli de laatste weken en maanden laat zien. Ik heb me er niet enorm in verdiept, maar weet wel dat ze enorm veel indruk in Italië maken. Ik was erg onder de indruk van Napoli', sprak de trainer, die nog specificeerde wat hem zo bekoorde aan het spel van de Italianen.

"Ik vond ze aan de bal goed, maar ik heb vooral enorm genoten van hun intensiteit en tempo zonder bal", gaat Slot verder. "Ik gebruik vandaag waar het kan ook dingen van hun spel om de jongens daarmee te beïnvloeden. In de analyse van de tegenstander zag ik Midtjylland op een bepaald tempo teruglopen. Dat is het verschil tussen die tegenstander en het spelen tegen absolute topploegen als Napoli. In dat voorbeeld heb ik het tempo van lopen van Napoli benadrukt."

Bij Ajax en ook bij PSV gaat het de laatste weken erg moeizaam. Doet dat nog iets met het verwachtingspatroon bij Feyenoord? "Door de prestaties van PSV en Ajax gaan de verwachtingen bij onze supporters dit seizoen ook zeker omhoog. Bij mij niet, maar ik snap dat zij dat wel hebben".

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in Ajax komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op Ajax (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
30/09
RKC Waalwijk
21:00
Ajax
zo
8/10
Ajax
14:30
AZ
zo
22/10
FC Utrecht
12:15
Ajax
zo
29/10
PSV
14:30
Ajax
za
4/11
Ajax
21:00
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
11 PEC Zwolle 6 -4 7
12 SC Heerenveen 6 -7 6
13 RKC Waalwijk 6 -8 6
14 Ajax 5 -3 5
15 Vitesse 6 -7 3
16 FC Utrecht 6 -10 3
17 FC Volendam 5 -8 1
Bekijk de hele stand