Barend ziet kansen: ''Ajax kan zeker de Champions League winnen''

Frits Barend denkt dat Ajax het dit seizoen weer erg goed gaat doen in de Champions League. De journalist en presentator vertelt in gesprek met VoetbalPrimeur dat de Amsterdammers zeker kans maken om het toernooi te winnen. 

Het Nederlandse voetbal is groeiende, ziet Barend. Hij geniet van Ajax, PSV, Feyenoord en AZ in de Champions League en Europa League."We hebben het echt getroffen op dit moment. Alles gaat met ups en downs en we zitten echt weer in die up-fase", aldus Barend.

Vooral de Amsterdammers maakte erg veel indruk op de 72-jarige barend "Ajax kan zeker de Champions League winnen. Ik zie geen ploeg die zo leuk voetbalt als Ajax. Tegen Lille zat ik op de tribune en ik zag Promes en de rest trucjes doen. Ten Hag zei later dat ze wel functioneel moeten blijven, maar er stonden duizenden mensen op de banken voor leuk voetbal met trucjes. Het mag eigenlijk niet, maar als je 3-0 voor staat in zo'n wedstrijd tegen Lille dan mag het eigenlijk wel", aldus de journalist."Bij Ajax is het op dit moment functioneel én een genot om naar te kijken. Die combinatie is heel knap."

 

Lees meer: