Been: "Kan hij het ook bij een grotere club als Ajax? Ik denk het wel"

Mario Been bij ESPN
Mario Been bij ESPN Foto: © Pro Shots

Mocht Cody Gakpo dan is er al een vervanger in de Eredivisie aanwezig, dat stelt Mario Been. Hij benoemt een speler van AZ. Ook Ajax kijkt mee.

In het ESPN-programma Dit Was Het Weekend laat Been weten dat Jesper Karlsson het niveau van PSV uitstekend aan zou kunnen. Gakpo staat momenteel in de nadrukkelijke belangstelling van Arsenal en de kans op een transfer lijkt dan ook groot.

Karlsson is bij AZ de spelmaker. "Ik ben benieuwd hoe hij er mee om zou gaan als hij nog een stap hoger zou spelen. Bij AZ is hij natuurlijk het mannetje en mag hij alles doen, loopt alles op zijn manier. Maar kan hij het ook bij een grotere club als Ajax? Ik denk het wel." PSV is ook een optie: "Daar kan hij makkelijk spelen. Voetbaltechnisch zeer zeker. Ik vind dat hij specifieke kwaliteiten heeft."

Dusan Tadic met de schaal

Ajax wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

Ajax is al kampioen, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij Vitesse. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van Ajax nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties