Ben Wijnstekers: "Die Ajax-uitspraak is de grootste flauwekul"

Ben Wijnstekers
Ben Wijnstekers Foto: © Orange Pictures

Ben Wijnstekers vindt het onzin dat Feyenoord het kampioenschap mede te danken heeft aan het feit dat er veel is misgegaan bij Ajax. De voormalig voetballer van de Rotterdammers vindt dat Feyenoord de titel volledig op eigen kracht heeft behaald.

"Dat is een uitspraak die ik vooral bij Ajax hoor", vertelt Wijnstekers aan Voetbal International. "Dat is de grootst mogelijke flauwekul die er is. Natuurlijk zijn ze minder dit seizoen. Maar je moet de complimenten aan Feyenoord geven en niet andersom gaan redeneren."

"Aan het begin van het seizoen was het gehele basiselftal van Ajax zogenaamd beter dan dat van Feyenoord en had Ajax de beste linkerkant van Europa", gaat Wijnstekers ietwat geïrriteerd verder. "Maar als je de spelers nu naast elkaar gaat leggen… Dan zou ik alleen Jurriën Timber en Mohammed Kudus kiezen."

"Natuurlijk heb je problemen gehad in de voorhoede, maar dat heeft zichzelf uiteindelijk opgelost door keihard te blijven werken. Feyenoord heeft het dit seizoen helemaal zelf gedaan en daarvoor verdienen ze de credits", aldus Wijnstekers.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand