"Berghuis heeft Steijn gewoon echt een dolk in de rug gestoken"

Hugo Borst is van mening dat Steven Berghuis Ajax-trainer Maurice Steijn een mes in de rug heeft gestoken. Hij liet eind september namelijk in een interview blijken weinig vertrouwen te hebben in de coach.

Destijds werd hem namelijk gevraagd hoe hij over de trainer denkt. "Wat moet ik daarop zeggen? Dat is voor andere mensen om dat te beoordelen", antwoordde Berghuis. "We proberen te doen wat hij en zijn staf ons voordragen. Het plan proberen we zo goed mogelijk uit te voeren, maar daar hebben we het nog moeilijk mee. Ik begrijp jouw vraag wel, maar het is voor mij als speler heel moeilijk om er een antwoord op te geven."

Deze uitspraken snapt Hugo Borst niet. "Berghuis heeft Steijn gewoon echt een dolk in de rug gestoken", meent hij aan tafel bij Veronica Offside. "Ook al meen je het niet, dan zeg je gewoon bij zo’n vraag dat je achter je trainer staat. Door te zeggen dat je niet gaat over dat soort zaken, creëer je het begin van het einde."

"Als Steijn straks verdwijnt, en dat zal waarschijnlijk een keer gebeuren, dan is Berghuis wel mede het begin van het einde geweest voor hem. We hoeven hem dan natuurlijk niet als hoofdverantwoordelijke te benoemen, maar het is niet aardig van hem", besluit Borst.

Lees meer:
0 reacties