Berghuis werd bedreigd: "Steven heeft er veel last van gehad"

Steven Berghuis baalt
Steven Berghuis baalt Foto: © Pro Shots

Steven Berghuis maakte in de zomer van 2021 de pikante overstap van Feyenoord naar Ajax. Dit schoot veel supporters van de Rotterdammers in het verkeerde keelgat, waarna bedreigingen aan het adres van de Ajacied volgden.

"Het was nog niet bekend dat Steven naar Ajax ging, volgens mij. Maar hij werd toen al wel bedreigd", zegt de oud-Feyenoorder in de podcast Fresia & Milan Parkeren de Bus. Door de bedreigingen nam Berghuis een nieuw nummer, waardoor hij de Feyenoord-groepsapp met zijn oude nummer moest verlaten.

"In zo'n groepsapp met dertig gasten, wordt er natuurlijk altijd gelachen en geouwehoerd", gaat Linssen verder. Alleen een jonge jongen wilde dat naar zijn vrienden sturen. En dat had hij niet zo slim gedaan, want hij had beter mijn nummer kunnen opslaan en Bryan daar neer kunnen zetten. Dan had niemand mijn nummer gezien."

"Wat ik kreeg in twee minuten tijd... Dat was niet normaal. Dat was een speeltje voor een vrouw geweest: een vibrator die niet stopte met trillen." Linssen benadrukt dat Berghuis het grootste slachtoffer was van het uitlekken van de screenshot. "Steven heeft er wel heel veel last van gehad. Ik denk dat hij dat ook wel ingecalculeerd had. Dat het er veel zou gaan gebeuren als je die stap maakt. Maar uiteindelijk is het nooit leuk en hoort het gewoon niet", aldus de oud-Feyenoorder.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 33 52 82
2 PSV 33 48 72
3 Ajax 33 50 69
4 AZ 33 34 67
5 FC Twente 33 37 61
6 Sparta Rotterdam 33 18 56
7 FC Utrecht 33 4 51
Bekijk de hele stand