Bergwijn mee naar EK? "Jezus, daar zijn we het toch over eens?"

Steven Bergwijn
Steven Bergwijn Foto: © Orange Pictures

Youri Mulder zou het belachelijk vinden als Steven Bergwijn opgeroepen wordt voor Oranje. Dat liet de analist weten aan tafel bij Rondo van Ziggo Sport.

Zowel Henk Spaan als Karim El Ahmadi pleiten ervoor dat de oud-PSV'er geselecteerd moet worden voor het EK, als hij fit is. De aanvaller scoorde dit weekend drie keer tegen Almere City FC, waardoor hij directe plaatsing voor Europees Voetbal heeft veiliggesteld voor de Amsterdammers, omdat de vijfde plek definitief binnen is.

Mulder vindt echter niet dat de Ajacied een plekje in de EK-selectie verdient. "Hij heeft toch veel te weinig laten zien dit jaar om überhaupt in aanmerking te komen voor het Nederlands elftal. Die gaan we nu toch niet in het Nederlands elftal zetten, omdat hij drie goals tegen Almere maakt, hoop ik, Jezus. We zijn er toch over eens: niet goed genoeg voor het Nederlands elftal op dit moment."

SC Heerenveen-trainer Kees van Wonderen zit ook aan tafel en die kijkt er iets anders tegenaan. "Met zijn kwaliteiten maakt hij in te weinig echt het verschil. Dat is zonde, want die kwaliteiten heeft hij wel", aldus de vertrekkende oefenmeester van SC Heerenveen.

Lees meer:
0 reacties