'Bergwijn ontvangt hogere aanbieding dan die van Ajax uit Liverpool'

Steven Bergwijn
Steven Bergwijn Foto: © Pro Shots

Eerder werd al bekend dat Tottenham Hotspur Ajax-target Steven Bergwijn heeft proberen in te zetten als ruilspeler in een poging om Richarlison bij Everton los te weken. Everton zou de aanbieding hebben afgewezen, maar zou Bergwijn wel een persoonlijke aanbieding hebben gedaan, die veel hoger is dan dat van Ajax.

Steven Bergwijn in actie voor Tottenham Hotspur
'Spurs zet Ajax aan tot actie en biedt Bergwijn aan als ruilmiddel' Lees ook

Naast het salaris wat bij de club uit Liverpool vele malen hoger is dan wat Bergwijn bij Ajax kan verdienen, is Everton ook bereid om de door Tottenham Hotspur verlangde transfersom over te maken, weet De Telegraaf. De Nederlandse buitenspeler is al wekenlang op hoofdlijnen akkoord met Ajax, maar Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar slagen er maar niet in om met Tottenham Hotspur tot een overeenstemming te komen.

De Amsterdammers weten precies wat Tottenham Hotspur verlangt voor Bergwijn en zijn ook in de buurt van de vraagprijs gekomen. Ieder nieuw bod van Ajax moet echter eerst langs financieel directeur Susan Lenderink en de raad van commissarissen. Bergwijn zelf zou echter nog steeds een voorkeur voor Ajax hebben, ook met het oog op het aanstaande WK in Qatar.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 21 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
Sparta Rotterdam -
-
Ajax -
zo 28 aug. 2022, 12:15
Eredivisie
FC Utrecht -
-
Ajax -
za 3 sep. 2022, 16:30
Eredivisie
Ajax -
-
SC Cambuur -
za 10 sep. 2022, 18:45
Eredivisie
Ajax -
-
SC Heerenveen -
zo 18 sep. 2022, 16:45
Eredivisie
AZ -
-
Ajax -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 2 6 6
2 PSV 2 6 6
3 Excelsior 2 4 6
4 FC Twente 2 4 6
5 AZ 2 3 6
Bekijk de hele stand