Bergwijn sluit transfer niet uit: "Het is nooit ondenkbaar"

Steven Bergwijn
Steven Bergwijn Foto: © BSR Agency

Steven Bergwijn sluit niet uit dat hij komende zomer een transfer maakt. De aanvaller kan terugblikken op een dramatisch seizoen met Ajax. 

Ajax speelde de laatste wedstrijd van het teleurstellende seizoen gelijk tegen hekkensluiter Vitesse. "Het was tekenend voor dit seizoen en nu moeten we op naar volgend seizoen. Dit moeten we snel vergeten", zucht Bergwijn na afloop voor de camera bij ESPN. Zelf was de aanvoerder ook niet in beste doen, al kwam hij de laatste weken weer wat in vorm. "Het was voor iedereen een zwaar seizoen, maar daar leer je van en word je sterker van. Ik weet wat ik kan, dat is het belangrijkste."

Naar verluidt mag Bergwijn bij een goed bod vertrekken deze zomer. "Ik kan daar niets over zeggen en heb nog een contract, zo simpel is het", aldus de aanvoerder, die het alsnog niet uitsluit. "Nee, het is nooit ondenkbaar in de voetballerij. Maar ik ben blij bij Ajax en heb het naar mijn zin, ondanks de moeilijke periode die we hebben gehad. Ajax is en blijft de grootste club van Nederland, we gaan het zien."

Lees meer:
0 reacties