"Bewijst dat Ten Hag voor de zwaarste taak in de voetballerij staat"

Erik ten Hag
Erik ten Hag Foto: © Pro Shots

Erik ten Hag staat voor een monsterklus bij Manchester United. Dat is de mening van de Engelse media nadat de ploeg met keiharde cijfers onderuit is gegaan tegen het Brighton & Hove Albion van Joël Veltman (4-0).

"De club heeft honderden miljoenen uitgegeven aan spelers als Varane, Sancho en Ronaldo, maar Man Utd heeft zelfs een stap terug gedaan", aldus de BBC. "De taak van de wederopbouw wordt met de wedstrijd zwaarder, dit bewijst dat Ten Hag voor de zwaarste taak in de voetballerij staat om Man Utd terug te brengen naar de gloriejaren."

United heeft 58 punten met nog één duel te gaan. Momenteel ligt het diepterecord van de club op 64 punten, maar dat aantal kan nu niet meer bereikt worden. Sky Sports is keihard na de 'vernederende nederlaag'. "In de voorlaatste wedstrijd onder Rangnick wordt een nieuw dieptepunt bereikt."

The Sun is extra uitgesproken. "Man Utd is dit seizoen zo slecht, dat je niet weet of dit het dieptepunt is. Misschien was het selecteren van Juan Mata een hint van Rangnick richting Ten Hag om te benadrukken hoeveel problemen de Nederlander tegen gaat komen."

Lees meer:
0 reacties