Blind geeft tekst en uitleg: "Dat met Daley heeft niet meegeholpen"

Danny Blind leek plaats te gaan nemen in de RvC van Ajax, maar besloot om van de functie af te zien. Het vertrek van zoon Daley was niet de hoofdreden, maar Blind geeft aan dat het niet meehielp.

"Ik heb ervoor gekozen om mijn handen wat vrijer te hebben voor de toekomst", vertelt Blind in de studio van Ziggo Sport . "Er speelt ook helemaal niets. Ik heb het trouwens voor het WK al kenbaar gemaakt bij Edwin van der Sar. Het is een hectische zomer geweest." "In de communicatie zijn er dingen niet goed gegaan. Uiteindelijk heb ik de beslissing genomen om niet terug te keren. In die week dat ik dat kenbaar maakte, ging dat rondom Daley spelen. Dat heeft niet meegeholpen om de deur op een kier te laten, maar het is niet de reden geweest", aldus Blind.

Danny Blind besloot onlangs niet terug te keren in de rvc van Ajax 🔚 'Uiteindelijk ging dat met Daley spelen, dat heeft niet meegeholpen om de deur nog open te houden. Maar het is zeker niet de reden geweest' 🗣️ #ZiggoSport #Ajax pic.twitter.com/SmL0FWBI9h — Ziggo Sport Voetbal (@ZS_Voetbal) January 8, 2023

Lees meer: